Thursday, September 24, 2009

::hari raye 2009::

salam..

rasanya tak terlmbat lg nk wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..kepada semua umat Islam di dunia dan planet bumi ini..

walaupun hari raye tahun ni tak happy sgt..(sb ad mslh sikit..tp kite kene tabah sebab masih ramai lg yg lebih malang....)..aku tetap happy sebab...

malam raya itu..die dtg tunaikan jnji..hehe..jnji ketupat tebu..tahun ni first aku beraya dgn ketupat daun tebu..selama ni seriussssssss aku xpnah tau tntg kewujudan ketupat itu...dan mlm itu ak mcm biase setelah mama pergi menghadap Ilahi..aku mengambil tugas msk segala masakan utk dimakan di pagi syawal...

resipi rendang tahun ni pun agak spesel jgk..sb ak rembat resipi mak die..hehhe...wlpn ak tertinggal 1bahan iaitu lengkuas..tp ok je rendang aku..cuma bila adik die mkn..die ckp adik die ckp masin...(ayat mcm keling..hehhe)..tp xpe...nt bleh try lg...ngeh3..

td..die dtg..wlpn sekejap je jumpe tp xpelah..jnji jumpe sb sabtu ni ak dh nk balik perak...ahad pulak die pun nk balik perak...perak jgk???ye...mmg kami duk kt perak..tp jauh....ak d tg malim yg maju dan membangun ni ...die nun di sane di lambor yg tak maju2...(hehehhe...ak pn tatau sbnrnye maju ke tak..ak hentam je....hehe)..

rs mcm nk tulis lg..tp mls la..nt rajin ckit aku smbung...nk g mkn jap...

apa2 pun...ak rs ak dh mula nk memhami tntg hal ini skrg..tntg erti itu dan ini...

ok..stop now...bye..

#mastura#

4 comments:

.chacha fasya. said...

ceyhhh..future hubby dtg umh..hehe~

m.a.s.t.u.r.a said...

byk la future hubby.....wekk...

kecik ^^ said...

eh2 sape??hee mnyibok plakk

m.a.s.t.u.r.a said...

adala......elok je mu balik mlm tu..die smpai..hahahhaa