Wednesday, October 28, 2009

::of study week at kalumpang..(",)::

salam..

dear readers..[ayat bajet ad readers la..hehehe..tp NI BLOG AKU...SUKA HATI AKU OK..]..ak terpaksa tulis huruf besar yg tu sb nk bg org2 yg rabun dan mgkin mgkin mengalami kecacatan penglihatan dpt bc dgn jelas supaya tidak timbul sebarang komen tidak puas hati atau apa terhadap blog ni....

tjuan entry kali ni bkn utk menceritakan atau menulis tntg LALAt lg..tp nk share with everyone yg rs nk share tntg activity DIVA club semalam..diva club??hahaha..jgn terkejut..nama club tu diambil sb slh sorg dr member grup ni mmg diva...[sapekah..beliau..hehe]..

smlm aku and kengkawan yg mmg betul2 kawan dan bkn dr golongan lalat telah pergi merelaxkan diri di KRTC..atau nama pnjgnye Kalumpang Resort Training Centre..mmg best and wlpn ad pglmn pahit yg hmpir meragut nyawa ak sdri..sume tu akn jd kenangan...btw,syukur kt DIA sb masih bg aku pinjam nafas ni...[pdn muka jgk kt aku sb xdgr pesan die..supaya jgn mndi kl arus deras...]..tp bl tgk air yg sejuk dan best tu..sume nasihat org ak lupe..jnji hajat ak tecapai..

ok..jgn membebel byk..here are some pics yg bleh dijadikan kenangan...nanti....


.::baru sampai..masa ni tahap kesabaran nak terjun dalam air tu mmg dh maksimum..tp aku cntrol lg lalu mengikut mereka mncari port yg best utk mndi mnda...hoyeh...=)::.


.::sebelum membasahkan diri sepenuhnya..smpt lg amik gmbr..and tatau nape sejak dua menjak ni mgkin neuron aku trbelit yg mebuatkan ak sgt suka amik gmbr...awesome!!selama 21 tahun hidup and bnafas kt mukabumi tuhan ni..skrg br ak ad sense nk amik gmbr..hehehe::.


.::bersama moliey,liza and bella..dorg sgt best and lawak..::.


.::aku suke pic ni..thniah kpd cameraman..sape ekh??kak ain ke ijat??tp gmbr bwh tu..credit goes to pakcik rusly teksi..sb tlg amikgmbr kitorg..hehehe..::.


.::atas----> my besties here..iena and sue..sgt la memahami tahap dewa..=)::.


.::credit for kak ain utk gmbr ini..mmg chantek!!!erk..hehehe::.


.::ms nak balik...yg pkai baju kurung itu..kawan sepermainan aku dr kecik..nabila nik muhammad naziman or known as BELLA..ak kenal die dh 11 tahun..die mmg best...hehhe..ok..selmat tinggal kalumpang...tme kaseh sb wat belkang aku sakit terhempap batu..hehhee::.

ok la..sekian dlu utk entry kali ini...ad beberpaa hari lg nak exam..sy sgt takot....xnk bukak blog lg...mahupun fb...betul...xkan..hehhee...

ok..baibai..salam

#mastura#


2 comments:

.cikfasya. said...

mas.aku kenal moliey tuh..time pas spm ari tu,aku belajar komputer kt Rumah Nur kt PC..dia 1 kelas ngn aku..

m.a.s.t.u.r.a said...

la...ye ke???hehe..die mmg bdk PC...ak jgk g kt Rumah Nur tu...tp ak g jap je..sb yg ajar komputer tu xbest..hehe..pmpuan kn???