Thursday, August 6, 2009

::kedai yg teruk!!!ak sgt benci!!!::

salam...

this entry special utk sorg pekerja...ok..bukan sorg..sume pekerja kdai ftostat yg terletak di area Desa Darul Naim, kawasan Pasir Tumbuh, Kelantan....mmg aku sengaja nk hebohkan sedunia pasal kedai korg sb korg dh bg the WORST service kpd aku...kenapa???

1. korg xreti ke ak ckp nk print hitam putih je...nape korg goreng aku??korg igt ak ni bangang sgt ke pasal printer..kl tak kerana ink abes, ak tak g kdai korg tau tak???sengal!!

2. korg xreti ke aku ckp nk fotostat 33 copies..sb ak nk bg kt budak2 sekolah...and aku amat yakin slh sorg dr korg yg ni bdk SMKKK2..sb mmg korg xkn g skolah jauh sgt..area2 tu gk kn....sb korg rs ak nk g skolah korg...so,korg nk perlekehkan aku sb ak "cikgu wanna be"..bkn "cikgu" lg???

3. korg tau tak hasil keje korg ni mcm hasil kerja wat ngn kaki????kalu nk tergelak2 mcm org kene sawan, mcm beruang mkn cili boh, tergedik2...memekak..memekik..baek korg tutup kedai...g melalak kt mane2 night club..(kalu ad la kt kelantan..rsnyer xde...)

4. and kepada saudari yg bernama...a**m..ak sengaja tny ko kenal tak Teacher Zurainee??and ak sngaje sebut nama Abg Amir kuat2 supaya ko phm n realize..sapekah sbnrnye aku. tp sygnye ko wat dek je...ok..mgkin ko xdpt tgkap...tp spatutnya ko phm mase ak ckp..Teacher Zurainee kem slm sb awk "ftostat cantik"...tp ko wat muke toya je....ko mmg xphm...

5. kalu ak nk listkan..mmg byk la kecuaian korg mase bkerja...kalu ak ad kuase..ak dh bankruptkan perniagaan korg..korg mmg xlayak lg membuka kdai ftstat...tp korg layak jd penyanyi kt night club kalu korg nk..sb mase korg menjahanamkan hasil keje ak pn korg sempat menyanyi kn???ak tatau kt mane korg letak sensitiviti n khidmat ko pade pelanggan..kt mane???kt tapak kaki ek???

ok la..ak xnk tulis byk2...nt korg terbace ke apa..korg mrh...tp ak berhak tulis ni..sb ni blog aku..n tu hasil kerje aku....soalan tu punye la susah ak wat sorg..korg musnahkan..nsb baek bdk2 skolah tu leh bc....

ok..ak stop skrg....sb dh xde idea...

p/s::kedai tu nama die xsilap aku..BERJAYA PHOTOSTAT ke ap nth...tp berjaya la...it must be change to GAGAL PHOTOSTAT...or smthing like that...huh....ak sgt bnci org bkerja mcm tu...xbkualiti!!!!wlpn ak xperfect sgt..tp tlg la..sistematik n smart ms bekerja...

k..bye now....

sekian..

(",)

4 comments:

muiz said...

marah semacam nmpak

m.a.s.t.u.r.a said...

kalu dh wat keje mcm kaki....sape xmrh...huhuhu...bleh hlg sbr tau enggak??huhuhu...

m.a.s.t.u.r.a said...
This comment has been removed by the author.
m.a.s.t.u.r.a said...
This comment has been removed by the author.